Így bonyolítsd le az irodaköltöztetést gyorsan, és egyszerűen

Egy költöztetés lebonyolítása még a magánéletben sem egyszerű feladat, bár az ember, ha már többször költözött, szerzett némi rutint ezzel kapcsolatban, mely a hasznára lehet, de ha a költözésre a munkahelyünkön van szükség, akkor jobb, ha felkészülünk arra, hogy a mindennapi rutinunk megszakítása nem kis bonyodalommal fog járni.

Éppen ezért mindenkit érdemes előre felkészíteni erre az időszakra, és jó, ha előre megtervezzük a dolgokat.

Érdemes munkatársainkat megkérni arra, hogy költözés előtti hetek során próbáljanak meg szelektálni, és szortírozni a holmijaik között, hiszen így kevesebb dolgot kell elszállítani az új irodába, ez pedig kevesebb munkát, és gyorsabb költözést jelent.

Ezekre figyeljünk oda akkor, ha irodaköltözés előtt állunk

A legfontosabb, amit tehetünk, hogy gondosan kiválasszuk a költözés napját. Egy munkanapon valóban nagy felfordulás lehet az irodaköltöztetésből, főleg, ha azt úgy szeretnénk lebonyolítani, hogy az a munka rovására se menjen.

Tanácsos a munkaidőn kívülre ütemezni a költöztetést, mely során a legjobb, ha profikra tudjuk bízni a dolgot.

Irodaköltöztetéskor a szükséges előkészületekre időt kell szánni, a határidő szorítása ugyanis nem tesz jót a szervezés gondosságának.

Keressünk egy olyan költöztető céget, mely vállal irodaköltöztetést is, és csak olyan cégben bízzunk meg, amely költöztetés előtt fel is térképezi a terepet és a körülményeket.

Ha a költöztető cég elnyerte a tetszésünket, időt kell fordítani a dobozolásra, csomagolásra, a szerelésre, illetve a bútormozgatásra is. De fontos kihangsúlyozni, hogy a drága monitorok, számítógépek, faxok, és fénymásolók becsomagolását mindenképpen bízzuk a szakemberekre, ugyanis ez meglehetősen nagy odafigyelést igényel.

Egy megbízható költöztető cég a csomagolásban is részt vesz, mely során az eszközök megóvása érdekében használ zsugorfóliát, hullámpapírt, és buborékos fóliát egyaránt.

A bútormozgatás pedig hevederekkel, kötelekkel, molnár kocsikkal, görgős kocsikkal, és egyéb más eszközökkel történik. Ezeknek a munkafolyamatoknak a gyors, és precíz elvégzéséhez elengedhetetlen hogy megbízzunk egy profi, és összeszokott költöztető brigádot, akik természetesen 100% garanciát vállalnak a munkájukra.

Hozzászólás írása