Videojátékok a hölgyek körében

Videojátékok és hölgyek – egyre több felhasználó kerül ki a nők köréből

Az egyre népszerűbb virtuális világ óriási teret hódít magának folyamatosan, és térnyerése még mindig növekedni látszik. A kezdetek kezdeték a fiúk, férfiak voltak azok, akik megannyi órát eltöltöttek egy-egy videojátékkal, mostanra azonban már a hölgyek körében is igen népszerű. Az Egyesült Államok felmérései szerint a gamerek majdnem 50 %-a mára már nőnemű.

Kézműves ékszerek reneszánsza

Kézműves ékszerek – meseszép darabokat találhatunk köztük

Napjainkban mindenből nagyon sokfélét lehet kapni, és temérdek olyan áruval találkozunk, főként a divat területén, amelyek egy sémára készülnek, és szinte már-már tömegcikknek számítanak. Nincs ez másként a kiegészítők területén sem, így nem meglepő, hogy egyre inkább felértékelődnek az egyedi ékszerek.

Vitorlázás a Balatonon

Vitorlázás a Balatonon – feledhetetlen élményt nyújt

Ha nagy a kánikula, kellemes szellő lengedez, és mi nyári napjainkat a magyar tengeren töltjük, akkor a látkép hirtelen színes lesz a vitorlásoktól, és néhol felbukkannak a speciális ruházatban tevékenykedő kapitányok is. Gyönyörűen tarkítják a láthatárt a hajók, és őket nézve olyan hangulat fog el bennünket, amelyet sehol a világban máshol nem érezhetünk.

Medence fűtése nyáron?

Kerti medence – Szolártakaró: egy szolárszőnyeg segítségével biztosíthatjuk az egyenletes hőmérsékletet (fotó: www.medencefedes.org)

Elsőre furcsának hangozhat a felvetés: nyáron fűteni? Medencét?! A fűtés szó kapcsán valószínűleg mindannyiunknak a gázkazánok, a kandallók, és a bevackolós, téli hideg jut eszünkbe. Pedig nyáron is szükség lehet, igen, a medencénél, ugyanis a gyakori időváltozás miatt a hőveszteség igen jellemző lehet, és ez pedig tönkre teheti a nyári lubickolást.

Lopás elleni védelem autókra

Autólopás – sajnos gyakori jelenség, érdemes hatékony védelmet biztosítanunk ellene

Ha van autónk, akkor igyekszünk mindent megtenni védelme érdekében: garázsban tartani, riasztóval felszerelni, gondosan ápolni, hogy minél tovább jól működjön, és kiszolgáljon minket. A tolvajok azonban egy-egy ilyen szép falatnak nem tudnak ellenállni, és szinte azonnal megrohamozhatják. Ilyenkor, ha nem vagyunk elég körültekintőek a védelmet illetően, akkor sajnos igen könnyen sikerrel is járnak. Nézzük csak, [...]