Ph érték – erre is figyeljünk medencéknél!

Ph érték – erre is figyeljünk medencéknél!

Számtalanszor hallhatjuk, hogy különböző bőrápolási, szépségápolás vagy higiéniai termékeknek ilyen vagy olyan a Ph-értékük. Ma már az ásványvizeket, sportitalokat is lehet bizonyos Ph-érték szerint válogatni, de nagyon fontos, hogy a medence vizének is meglegyen a megfelelő egyensúlya. A medence Ph-értéke egy könnyen változó dolog, melynek felborulása komoly zűrökkel és kellemetlenségekkel jár.

Bútoraink tisztasága befolyásolja egészségünket is

Ezeket tartsuk szem előtt burkolat választásakor

A tisztaság fél egészség – tartja a mondás. A tisztaság pedig nem csupán személyes testi higiénia kérdése, de a környezetünk tisztán tartása is ide tartozik. A lakás kitakarítása sajnos nem mindig olyan egyértelmű egyeseknek, mint ahogy azt normális esetben gondolnánk. sajnos akadnak, akik nem elég rendszerességgel vagy nem kellő alapossággal takarítanak, és esetleg a bútorok […]

A térkő burkolatok tisztán tartása és ápolása

A térkő burkolatok tisztán tartása és ápolása

Érdekesség, de a rendeltetésszerű használat során egy szakszerűen lerakott és a fugaközökben teljes magasságban feltöltött, illetve a besepert térkő burkolatok nem is igényelnek különösebb ápolást és tisztítást. Bár a térkövek és a járólapok is piszkosak lehetnek, ezeket egyszerűen le lehet söpörni egy erős cirokseprűvel vagy egy vízsugárral. A vízsugaras tisztítással jól eltávolíthatóak az olyan rátapadt […]

Lökéshullám terápia a diabéteszes fekély ellen!

Lökéshullám terápia a diabéteszes fekély ellen!

A Diabétesz egy olyan betegség melynek következménye sok esetben a diabéteszes fekély, mely legtöbb esetben a lábszáron alakul ki. A probléma kezelése igen hosszadalmas lehet, a szövődmény rossz esetben akár a végtag amputálásához is vezethet. Kezelés során legelőször a cukorbeteg vércukorszintjét kell normalizálni, illetve a fekélyt folyamatosan kezelni kell és ajánlott speciális lábbeli viselete is.

Ezeket tartsuk szem előtt burkolat választásakor

Ezeket tartsuk szem előtt burkolat választásakor

Minden egyes ember olyan otthont szeretne teremteni magának és családjának mely szép, hangulatos és praktikus. A lakásfelújítás és az átalakítás általában egy gondos tervezéssel kezdődik, amikor is minden fontos tényezőt át kell gondolni, hogy ne elhamarkodottan vásároljunk.