Hasznos tippek a klíma energiatakarékos használatához

Hasznos tippek a klíma energiatakarékos használatához

A klímaberendezések kapcsán általános tévhit az emberek között, hogy az efféle berendezéssel való fűtés és hűtés rendkívül költséges, ezáltal nem éri meg áttérni az eddig bejáratott lehetőségekről. Mióta azonban elterjedtek Magyarországon is az úgynevezett inverteres klímaberendezések, azóta ezek a kijelentések egyáltalán nem állják meg a helyüket!

Így készíthető belső hőszigetelés házilag

Így készíthető belső hőszigetelés házilag

A belső hőszigetelésnek ugyan megvannak a maga hátrányai és árnyoldalai, azonban bizonyos esetekben alkalmazása megkerülhetetlen. Nyilvánvaló hatásain túl ennek a szigetelési eljárásnak az egyik legnagyobb előnye az, hogy akár házilag is kivitelezhető. Hogy miként, ahhoz az alábbiakban szeretnénk egy kis segítséget nyújtani.

Champions of Anteria előzetes

Champions of Anteria előzetes

A legendás Settlers-sorozat sokak számára okozott felejthetetlen emlékeket a múltban, ezáltal ennek a hatalmas közönségnek azóta is fájdalmat okoz, ha arra gondolnak, hogy a valós idejű stratégiák egyik koronázatlan királya már évek óta nem gyarapodott új epizóddal. A Ubisoft most ezt a problémát szeretné orvosolni – legalábbis részben –, hiszen a készítőkből kierőszakolt egy játékot, [...]

Rendkívül innovatív automatizálási megoldásokkal állt elő a Hexagon Metrology

Hexagon Metrology

Az ipari méréstechnikai megoldásairól megismert, és a témában piacvezetőnek számító Hexagon Metrology rendkívül innovatív és ultramodern automatizálási technológiákról rántotta le a leplet a Control nemzetközi szakkiállításon, Stuttgartban.

Óriási megtakarítással járna a napelemek lakossági elterjedése

Óriási megtakarítással járna a napelemek lakossági elterjedése

Tény és való, hogy az elmúlt évek tapasztalatai alapján a korábbi időszakhoz mérten óriási előrelépés történt a napelemek felhasználása kapcsán, ennek megfelelően ma már szinte minden településen találhatunk olyan házat vagy középületet, amelyen zöldenergia került felhasználásra.