Ezek a világ legdrágább cipői

Ezek a világ legdrágább cipői

A cipők hosszú múltra tekintenek vissza az emberiség történelmében és bár kezdetben csupán praktikus megoldásként szolgáltak a hideg és a kényelmetlen útviszonyok leküzdésére, egész korán a divat fontos szereplőjévé váltak. Már a X. században is státusszimbólumként viselkedtek és a mai napig találkozhatunk gigászi összegekért kapható lábbelikkel.

Napi 78 perc zenehallgatás a mentális egészségünkért

Napi 78 perc zenehallgatás a mentális egészségünkért

A zenehallgatás feltölt, szórakoztat és jobb kedvre derít. Ezt valószínűleg mindenki tapasztalta már, aki szeret zenét hallgatni. Nem csoda, hogy a mai napig látni fiatalokat, akik mobiltelefonjukon vagy táskájukból bömböltetik Bluetooth hangszórón kedvenc slágereiket, miközben az iskolába igyekeznek.

Itt az idő, hogy kidobd a pasidat, ha ezeket a dolgokat várja el tőled

Érdemes-e felmelegíteni egy párkapcsolatot?

Egy ideje már nem vagy pároddal felhőtlenül boldog? Eltűnt az a nagy szikrázás kettőtök között, emellett szexuális életetek is romokban hever? Talán saját magunknak már jó előre be tudjuk vallani azt, hogy egy rossz párkapcsolatra teljesen feleslegesen az időnket fecsérelni, mégis sokszor ennek ellenére is nehéz kimondani, hogy vége.

A megcsalás szakaszai és feldolgozása

Bizonyított tények a háziállatok jótékony hatásairól

„Majd az idő megoldja!”- tartja a mondás. Az biztos, hogy minden ember más és más sebességgel és eredménnyel lábal ki egy megcsalásból. Egy ilyen alkalommal olyan mély sebek keletkeznek, olyan komoly kérdéseket és élethelyzeteket sodor elénk a sors amikhez valóban idő kell, hogy felfogjuk és feldolgozzuk őket. Sokan azt hisszük ilyenkor, hogy velünk van a […]

Így viselkedj, ha negatív a Párod

6 érdekes dolog a szexről, amit eddig garantáltan nem tudtál!

A párkapcsolatokban gyakran megesik az, hogy valamilyen oknál fogva az egyik fél egy negatív ívet vesz, például teljesen bezárkózik az emberek elől, rossz napja van, lehangolt, és nincs kedve senkinek a társaságához. Ilyenkor azonban nagyon gyakori, hogy ez a negatív hangulat a másik félre is hatással lesz, akkor is ha neki egész nap jó kedve […]