Champions of Anteria előzetes

Champions of Anteria előzetes

A legendás Settlers-sorozat sokak számára okozott felejthetetlen emlékeket a múltban, ezáltal ennek a hatalmas közönségnek azóta is fájdalmat okoz, ha arra gondolnak, hogy a valós idejű stratégiák egyik koronázatlan királya már évek óta nem gyarapodott új epizóddal. A Ubisoft most ezt a problémát szeretné orvosolni – legalábbis részben –, hiszen a készítőkből kierőszakolt egy játékot, [...]

Rendkívül innovatív automatizálási megoldásokkal állt elő a Hexagon Metrology

Hexagon Metrology

Az ipari méréstechnikai megoldásairól megismert, és a témában piacvezetőnek számító Hexagon Metrology rendkívül innovatív és ultramodern automatizálási technológiákról rántotta le a leplet a Control nemzetközi szakkiállításon, Stuttgartban.

Óriási megtakarítással járna a napelemek lakossági elterjedése

Óriási megtakarítással járna a napelemek lakossági elterjedése

Tény és való, hogy az elmúlt évek tapasztalatai alapján a korábbi időszakhoz mérten óriási előrelépés történt a napelemek felhasználása kapcsán, ennek megfelelően ma már szinte minden településen találhatunk olyan házat vagy középületet, amelyen zöldenergia került felhasználásra.

Vegyük ki a diétából kedvenc ételeinket

Húsvét 2013. - Kellemes Ünnepeket Mindenkinek - Finom reggeli volt húsvét vasárnap: kaszinó tojás, sonkatekercs, zöldségek és majonézes krumplisaláta. Na, összefolyt már a nyálad? Ha nem, akkor nem jó a kép : D

Ha diétára van szükségünk, mert szeretnénk gyorsan leadni néhány kilót, egy friss kutatás szerint alaposan csökkenthetjük a siker esélyét abban az esetben, ha olyan ételeken vagy élelmiszercsoportokon alapuló módszert választunk, amelyben sok kedvenc ételünk található.

Légkondi vásárlása online

Könnyedén, gyorsan és egyszerűen rendelhetünk az internetről

Ma már rendkívüli módon hozzászoktunk az internetes vásárláshoz, akár a napi friss árukat is beszerezhetjük pár kattintással. Hamarosan érkezik a jó idő, ilyenkor gondolkodnak el az emberek azon, hogy itt az idő vásárolni egy klímát.