Ha csődöt mond a csődör

Ha csődöt mond a csődör

A férfiak nincsenek irigylésre méltó helyzetben ugyanis nagyon könnyű kizökkenteni őket. 60-90%-uk élete során legalább egyszer találkozik azzal a helyzettel, hogy szeretkezés közben megszűnik vagy alább hagy a merevedése. Ezt sajnálatos módon általában mind a két fél a saját kudarcának éli meg.

Felhőtlen szerelem – vagy mégsem

Felhőtlen szerelem – vagy mégsem

Felnőttként a munkahelyünkön töltjük életünk legalább felét, ezért az ott uralkodó légkör nagyban befolyásolja hétköznapjainkat, így párkapcsolatunkat is. Egy mérgező munkahelyi atmoszféra, egy – vagy több – rosszindulatú kolléga, netalántán egy nárcisztikus főnök bizony komoly szorongást válthat ki az emberből.

Tinédzserek bevetésen

Tinédzserek bevetésen

Az első szerelem általában tinédzserként csap le az emberre, azonban a másik nem iránti vonzalom gyakran már óvodás és kisiskolás korban megmutatkozik. Ki ne hallott volna kislányt otthon panaszkodni, hogy a fiú osztálytársa állandóan meghúzza a copfját, majd később elmesélni, hogy ugyanez a fiú legközelebb felajánlotta, hogy segít neki felpakolni a székét az asztalra tanítás […]

Ezek a legkönnyebben tanulható nyelvek, ha már beszélünk angolul

Ezek a legkönnyebben tanulható nyelvek, ha már beszélünk angolul

Az angolul beszélők számára legkönnyebben megtanulható nyelvek általában azonos vagy hasonló nyelvcsaládokba tartoznak. Ezzel szemben a nagyon különböző eredetű nyelveket nehezebb lehet megtanulni.

Tégla vagy SIP panel?

Tégla vagy SIP panel?

Amikor a SIP panelek és a tégla összehasonlításáról beszélünk, csak az építési rendszer szakaszára utalunk: a falakra és a tetőre. Ez az egyetlen hely, ahol az összehasonlítás ér valamit, bár ez nem csak a téglára vonatkozik, hanem bármely más rendszerre is.