Hamarosan csótánytejet ihatunk reggelire?

Hamarosan csótánytejet ihatunk reggelire?

Bizonyára mindenki hallott már arról ilyen-olyan formában, hogy a Föld gazdasága az élelmiszerellátottság tekintetében súlyosan összeomlóban van, hiszen bár egyelőre mindenkinek lenne elég élelme – az elosztással viszont komoly gondok vannak: lásd túlsúlyos Amerika és alultáplált Afrika esetét –, de ez az állapot a jövőben megváltozhat.

Hideghab matracot szeretnél? Olvass róla bővebben!

Hideghab matracot szeretnél? Olvass róla bővebben!

Matrac vásárlása előtt érdemes jól felmérni a terepet és még az előtt ismerkedni a matractípusokkal, mielőtt a nagyon fontos kipróbálás fázisához érnénk. A hideghab matracok talán a legnépszerűbb típusok, tekintve hogy kiváló alátámasztást, magas élettartamot és jó szellőzést biztosítanak.

Most éri meg Svájcba költözni: Akár 20 millió forintot is adnak érte!

Most éri meg Svájcba költözni: Akár 20 millió forintot is adnak érte!

Talán meseszerűnek tűnhet a történet, de mégis valós, hogy 2017 novemberében egy svájci falu kihirdette, hogy minden odaköltözőnek fejenként 25.000 svájci frankot adományoz támogatás gyanánt. A közel 7 millió forintos fejenkénti összeget azért osztogatnák minden odaköltözőnek, mert a kis létszámú településen megnőtt az elvándorlások aránya.

Outletből divatosan

Filmek nézése Online - Néhány kattintás, és már nézhetjük is a kiválasztott filmeket a gépünkön vagy a tévénken

Az Outlet vásárlás nagy divatját éli, egyre másra nyílbak a nagy márkák és már a kisebbek outletjei is, igaz Magyarországon egy kis lemaradás érzékelhető, talán amiatt, mert a nagy márkák jelentős részének nincs akkor a helyi készlete, ami ellátna egy outletet.

Alkoholos italok kalóriatartalma

Alkoholos italok kalóriatartalma (Fotó: www.fksz.hu)

Sokan azt hiszik, hogy ha nem esznek kenyeret, csokit és különböző chips-eket, akkor máris fogynak. A kóla helyett lecsúszik egy sör, vagy csak rövideznek, a vacsora gyanánt fogyasztott kalóriaszegény salátához pedig eliszogatnak néhány pohár bort, hiszen az úgysem hizlal.