Outletből divatosan

Filmek nézése Online - Néhány kattintás, és már nézhetjük is a kiválasztott filmeket a gépünkön vagy a tévénken

Az Outlet vásárlás nagy divatját éli, egyre másra nyílbak a nagy márkák és már a kisebbek outletjei is, igaz Magyarországon egy kis lemaradás érzékelhető, talán amiatt, mert a nagy márkák jelentős részének nincs akkor a helyi készlete, ami ellátna egy outletet.

Alkoholos italok kalóriatartalma

Alkoholos italok kalóriatartalma (Fotó: www.fksz.hu)

Sokan azt hiszik, hogy ha nem esznek kenyeret, csokit és különböző chips-eket, akkor máris fogynak. A kóla helyett lecsúszik egy sör, vagy csak rövideznek, a vacsora gyanánt fogyasztott kalóriaszegény salátához pedig eliszogatnak néhány pohár bort, hiszen az úgysem hizlal.

Tudtad-e milyen az ideális matrackeménység?

Kép: www.matracman.hu

Nagyon sokan azt gondolják, hogy nem minden estben alkalmas választás egy kemény matracon feküdni, de persze ez személy függő, hiszen nem is tud mindenki kemény matracon aludni.

Alapvető hímző öltések kezdőknek

Alapvető hímző öltések kezdőknek

A hímzés a több évszázados történelem és a számtalan alternatíva ellenére nem egy különösen nehéz dolog, ellenben egy külön tudományág, amely minden esetben türelmet és kitartást igényel az ember részéről. Megéri azonban minden fáradtságot, hiszen a hímzés elsajátításával, hovatovább rendszeres gyakorlásával olyan csodaszép értékeket, emlékeket és ajándékokat lehet készíteni, hozzátenni ezt-azt az élő hagyományhoz, amit [...]

Így szabályozzák és büntetik más országokban a zsarolást

Így szabályozzák és büntetik más országokban a zsarolást

Nagyon sokan úgy vélik, hogy a magyar jogok meglepően finoman bánnak a zsarolókkal, pláne abban az esetben, ha azok jelentős anyagi kárt okoztak, esetleg életveszélyes fenyegetéssel járt együtt a bűncselekmény. Hogy ez mennyire igaz, azt mi sem bizonyítja jobban más, minthogy külföldön, bizonyos államokban miként büntetik a zsarolást. Lássunk néhány kirívó esetet: