Eladó Panasonic TX-P37X10Y Plazma Tv – A legjobb képminőségért

Eladó Panasonic TX-P37X10Y Plazma Tv - A legjobb képminőségért: 78.000 Ft

Azt hiszed, hogy a plazma technológia elavult? Eddig úgy gondoltad, hogy az lcd/led tv-k jobb képminőséget produkálnak a plazmánál? Akkor ezidáig tévhitben éltél. Olvass tovább és megtudod, miért!

13+1 tipp, hogy olcsóbb legyen az utazás

13+1 tipp, hogy olcsóbb legyen az utazás

Utazni és nyaralni mindenki szeret, méghozzá a lehető legtöbbször egy évben. Ennek azonban sajnos ma már egyre nagyobb költségei vannak. Ha szeretnénk többet utazni, és ezeket a legolcsóbban kihozni, érdemes megfogadni az alábbi, rendkívül hasznos tanácsokat.

Hasznos tanácsok, hogy formába hozd magadat egy szakítás után

Hasznos tanácsok, hogy formába hozd magadat egy szakítás után

A szakítást nagyon sokan egyfajta gyászként, míg mások egyenesen hatalmas tragédiaként élik meg, ami bizonyos szempontból teljesen normális, hiszen a folyamat során így vagy úgy, de valakit talán örökre elveszítünk, akit korábban szerettünk. Noha az illető nem halt meg, ellenben nem bújhatunk oda hozzá, nem csókolhatjuk meg, összességében pedig teljesen kikerülünk az életteréből, így időbe [...]

6 érdekes dolog a szexről, amit eddig garantáltan nem tudtál!

6 érdekes dolog a szexről, amit eddig garantáltan nem tudtál!

A szex az szex, nincs rajta mit túlmagyarázni, ezért sokan tabuként kezelik, így sokszor bizonyos tények vagy érdekességek a süllyesztőbe kerülnek, holott érdemes tudni őket – noha nem tartoznak hozzá általános alapismereteinkhez. Az alábbiakban összegyűjtöttük a hat legérdekesebb dolgot, amit a szex kapcsán csak tudni érdemes!

Így ismerkedj szórakozóhelyen

Így ismerkedj szórakozóhelyen

Nagy általánosságban kijelenthető, hogy a mai emberek többsége már szinte csak és kizárólag az interneten keres magának társat, pontosabban azt hívja segítségük abban az esetben, ha valaki megtetszik neki, esetleg felkeltette a figyelmét. A klasszikus értelemben vett leszólítások, első bókok és egyebek ideje tehát úgy tűnik, hogy lejárt, holott a személyes ismerkedés – pláne például [...]