Vegyük ki a diétából kedvenc ételeinket

Húsvét 2013. - Kellemes Ünnepeket Mindenkinek - Finom reggeli volt húsvét vasárnap: kaszinó tojás, sonkatekercs, zöldségek és majonézes krumplisaláta. Na, összefolyt már a nyálad? Ha nem, akkor nem jó a kép : D

Ha diétára van szükségünk, mert szeretnénk gyorsan leadni néhány kilót, egy friss kutatás szerint alaposan csökkenthetjük a siker esélyét abban az esetben, ha olyan ételeken vagy élelmiszercsoportokon alapuló módszert választunk, amelyben sok kedvenc ételünk található.

Légkondi vásárlása online

Könnyedén, gyorsan és egyszerűen rendelhetünk az internetről

Ma már rendkívüli módon hozzászoktunk az internetes vásárláshoz, akár a napi friss árukat is beszerezhetjük pár kattintással. Hamarosan érkezik a jó idő, ilyenkor gondolkodnak el az emberek azon, hogy itt az idő vásárolni egy klímát.

Csak átmenetileg hozott enyhülést a hiteleseknek az elszámolás

Csak átmenetileg hozott enyhülést a hiteleseknek az elszámolás

Az elszámolással és a forintosítással a kormány komoly reményt csillantott fel az adósok előtt, akik azt remélték és hitték, hogy ennek köszönhetően most végre egyenesbe jöhetnek.

Németországban az áramfogyasztás 80 százalékát már megújuló energiák adják

Németországban az áramfogyasztás 80 százalékát már megújuló energiák adják

Elképesztő sikert ért el a német gazdaság a megújuló energiák kapcsán, lévén augusztus 23-án, nagyjából dél magasságában Németország történelmi csúcsot állított fel a megújuló energiák kapcsán. Ezen a napon történt ugyanis, hogy a teljes német lakosság áramfogyasztásának már mintegy 80 százalékát kizárólag megújuló energiaforrásokból biztosították.

Az egyéjszakás kalandok szabályai, avagy mi szabad és mi nem?

Az egyéjszakás kalandok szabályai, avagy mi szabad és mi nem?

Az egyéjszakás kalandokban bizonyára sokunknak volt már része, hiszen minden ember életében vannak olyan időszakok, amikor egy mélypont vagy ünneplés miatt annyit iszik, hogy nem tud megálljt parancsolni a vérének. Amennyiben számunkra is potenciális veszélyhelyzetet jelent mindez, érdemes azért legalább az alapvető etikát ismerni ezzel kapcsolatban, hiszen ha mindketten szinglik vagytok, nincs akadálya egy jó [...]