A kevés alvástól is hízhatunk

A kevés alvástól is hízhatunk

Az egészséges és kiegyensúlyozott életmód egyik alapja a megfelelő táplálkozás és az elegendő testmozgás mellett az is, hogy minden este időben lefeküdjünk, és legalább 7 órát aludjunk az éjszaka. Egy friss kutatás bebizonyította, hogy ez nem csak mentális egészségünk és kipihentségünk megőrzése miatt nagyon fontos, hanem azért is, hogy el ne hízzunk!

El sem hinnéd, hogy mi lehet előny az internetes vásárlásnál

El sem hinnéd, hogy mi lehet előny az internetes vásárlásnál

Az internetes vásárlás megjelenése az utóbbi években rendkívüli módon átírta a korábbi fogyasztói szokásokat, így folyamatos kutatások és felmérések készülnek – többnyire a webáruházak megbízásából – azzal kapcsolatban, hogy mik jelentenek előnyt a fogyasztók szemszögéből egy online vásárlás esetén.

Internetes tapétavásárlás

Néhány kattintás, és már úton van a legújabb tapétánk

A világháló ma már mindenre teret enged, ki sem kell lépnünk a lakásból, pár egyszerű kattintás, és a saját otthunkba hozzák a hőn áhított tárgyakat. De mi van akkor, ha a hőn áhított tárgyunk éppen egy tapéta? Kockázatos-e a világhálóról rendelni a szobánk új designját?

A fogyás ergonómiája a diétákon túl

Az évek során „észrevétlenül” felszökő kilók nem maradnak a hasunkon észrevétlenek.

A vágyott alak eléréséért vívott háborúban sokszor úgy érezhetjük túl sok áldozatot hoztunk már meg, de a kívánt eredmény mégsem valósult meg, vagy nem mutatkozott tartósnak. Amikor a hagyományos módszerek és a csak unszolásra tovább folytatható, véget nem érő diéták csődöt mondanak, elkeseredésünkben talán utoljára az alternatív gyógymódok világa felé fordulunk.

A munkaerő-kölcsönzés előnyei

A munkaerő-kölcsönzés előnyei

A munkaerő-kölcsönzéses szerződés ténye alapvetően a munkavállaló számára kevéssé releváns, hiszen a mindennapi munka során ebből szinte semmi nem érzékelhető. Alkalmazásának előnyeit a cégek érzékelik, ám esetükben a munkaerő-kölcsönzés olyan előnyökkel jár, amit más konstrukciók meg sem közelítenek.