Alapvető hímző öltések kezdőknek

Alapvető hímző öltések kezdőknek

A hímzés a több évszázados történelem és a számtalan alternatíva ellenére nem egy különösen nehéz dolog, ellenben egy külön tudományág, amely minden esetben türelmet és kitartást igényel az ember részéről. Megéri azonban minden fáradtságot, hiszen a hímzés elsajátításával, hovatovább rendszeres gyakorlásával olyan csodaszép értékeket, emlékeket és ajándékokat lehet készíteni, hozzátenni ezt-azt az élő hagyományhoz, amit [...]

Így szabályozzák és büntetik más országokban a zsarolást

Így szabályozzák és büntetik más országokban a zsarolást

Nagyon sokan úgy vélik, hogy a magyar jogok meglepően finoman bánnak a zsarolókkal, pláne abban az esetben, ha azok jelentős anyagi kárt okoztak, esetleg életveszélyes fenyegetéssel járt együtt a bűncselekmény. Hogy ez mennyire igaz, azt mi sem bizonyítja jobban más, minthogy külföldön, bizonyos államokban miként büntetik a zsarolást. Lássunk néhány kirívó esetet:

Hasznos tippek a klíma energiatakarékos használatához

Hasznos tippek a klíma energiatakarékos használatához

A klímaberendezések kapcsán általános tévhit az emberek között, hogy az efféle berendezéssel való fűtés és hűtés rendkívül költséges, ezáltal nem éri meg áttérni az eddig bejáratott lehetőségekről. Mióta azonban elterjedtek Magyarországon is az úgynevezett inverteres klímaberendezések, azóta ezek a kijelentések egyáltalán nem állják meg a helyüket!

Így készíthető belső hőszigetelés házilag

Így készíthető belső hőszigetelés házilag

A belső hőszigetelésnek ugyan megvannak a maga hátrányai és árnyoldalai, azonban bizonyos esetekben alkalmazása megkerülhetetlen. Nyilvánvaló hatásain túl ennek a szigetelési eljárásnak az egyik legnagyobb előnye az, hogy akár házilag is kivitelezhető. Hogy miként, ahhoz az alábbiakban szeretnénk egy kis segítséget nyújtani.

Champions of Anteria előzetes

Champions of Anteria előzetes

A legendás Settlers-sorozat sokak számára okozott felejthetetlen emlékeket a múltban, ezáltal ennek a hatalmas közönségnek azóta is fájdalmat okoz, ha arra gondolnak, hogy a valós idejű stratégiák egyik koronázatlan királya már évek óta nem gyarapodott új epizóddal. A Ubisoft most ezt a problémát szeretné orvosolni – legalábbis részben –, hiszen a készítőkből kierőszakolt egy játékot, [...]