Így készíthető belső hőszigetelés házilag

Így készíthető belső hőszigetelés házilag

A belső hőszigetelésnek ugyan megvannak a maga hátrányai és árnyoldalai, azonban bizonyos esetekben alkalmazása megkerülhetetlen. Nyilvánvaló hatásain túl ennek a szigetelési eljárásnak az egyik legnagyobb előnye az, hogy akár házilag is kivitelezhető. Hogy miként, ahhoz az alábbiakban szeretnénk egy kis segítséget nyújtani.

Champions of Anteria előzetes

Champions of Anteria előzetes

A legendás Settlers-sorozat sokak számára okozott felejthetetlen emlékeket a múltban, ezáltal ennek a hatalmas közönségnek azóta is fájdalmat okoz, ha arra gondolnak, hogy a valós idejű stratégiák egyik koronázatlan királya már évek óta nem gyarapodott új epizóddal. A Ubisoft most ezt a problémát szeretné orvosolni – legalábbis részben –, hiszen a készítőkből kierőszakolt egy játékot, [...]

Rendkívül innovatív automatizálási megoldásokkal állt elő a Hexagon Metrology

Hexagon Metrology

Az ipari méréstechnikai megoldásairól megismert, és a témában piacvezetőnek számító Hexagon Metrology rendkívül innovatív és ultramodern automatizálási technológiákról rántotta le a leplet a Control nemzetközi szakkiállításon, Stuttgartban.

Óriási megtakarítással járna a napelemek lakossági elterjedése

Óriási megtakarítással járna a napelemek lakossági elterjedése

Tény és való, hogy az elmúlt évek tapasztalatai alapján a korábbi időszakhoz mérten óriási előrelépés történt a napelemek felhasználása kapcsán, ennek megfelelően ma már szinte minden településen találhatunk olyan házat vagy középületet, amelyen zöldenergia került felhasználásra.

Vegyük ki a diétából kedvenc ételeinket

Húsvét 2013. - Kellemes Ünnepeket Mindenkinek - Finom reggeli volt húsvét vasárnap: kaszinó tojás, sonkatekercs, zöldségek és majonézes krumplisaláta. Na, összefolyt már a nyálad? Ha nem, akkor nem jó a kép : D

Ha diétára van szükségünk, mert szeretnénk gyorsan leadni néhány kilót, egy friss kutatás szerint alaposan csökkenthetjük a siker esélyét abban az esetben, ha olyan ételeken vagy élelmiszercsoportokon alapuló módszert választunk, amelyben sok kedvenc ételünk található.