Ezeket a hibákat kerüljük el, ha saját webáruházat szeretnénk

Ezeket a hibákat kerüljük el, ha saját webáruházat szeretnénk

Ma már dicséretes, ha egy cég elhatározza, hogy fizikai üzletét kiterjeszti a világhálóra is. Azonban sokan elfeledkeznek a szakmai dolgokról és csak úgy, megfelelő alaptudás nélkül vágnak neki az online értékesítésnek. Pedig a webshopban való árusítás is sok-sok buktatót tartalmaz, amelyeket könnyű elkövetni, főleg akkor, ha tapasztalatlan még az ember.

3 ok, hogy miért vegyünk táblagépet

3 ok, hogy miért vegyünk táblagépet

A piac tele van olyan lehetőségekkel, ahol hordozható számítógépet, vagy más néven tabletet tudunk vásárolni. Ez manapság a táblagépen kívül a phablet és sok más lehetőség is lehet, azonban minden választásban van valami jó, és valami rossz. Tablet vásárlásakor sok szempont befolyásol minket, ott van a rendelkezésre álló költség, hogy mire fogjuk felhasználni, és a […]

Ezek a világ legdrágább cipői

Ezek a világ legdrágább cipői

A cipők hosszú múltra tekintenek vissza az emberiség történelmében és bár kezdetben csupán praktikus megoldásként szolgáltak a hideg és a kényelmetlen útviszonyok leküzdésére, egész korán a divat fontos szereplőjévé váltak. Már a X. században is státusszimbólumként viselkedtek és a mai napig találkozhatunk gigászi összegekért kapható lábbelikkel.

Napi 78 perc zenehallgatás a mentális egészségünkért

Napi 78 perc zenehallgatás a mentális egészségünkért

A zenehallgatás feltölt, szórakoztat és jobb kedvre derít. Ezt valószínűleg mindenki tapasztalta már, aki szeret zenét hallgatni. Nem csoda, hogy a mai napig látni fiatalokat, akik mobiltelefonjukon vagy táskájukból bömböltetik Bluetooth hangszórón kedvenc slágereiket, miközben az iskolába igyekeznek.

Itt az idő, hogy kidobd a pasidat, ha ezeket a dolgokat várja el tőled

Érdemes-e felmelegíteni egy párkapcsolatot?

Egy ideje már nem vagy pároddal felhőtlenül boldog? Eltűnt az a nagy szikrázás kettőtök között, emellett szexuális életetek is romokban hever? Talán saját magunknak már jó előre be tudjuk vallani azt, hogy egy rossz párkapcsolatra teljesen feleslegesen az időnket fecsérelni, mégis sokszor ennek ellenére is nehéz kimondani, hogy vége.