Szerethető régiségek

Régi kanapé – egy szépen karbantartott darab igazán otthonossá varázsolhatja lakásunkat

Míg lakástextilekből inkább az újabbakat szeretjük, bútorokból igenis vannak olyan darabok, amelyeknél a régebbiek a nyerők. A praktikus, újfajta bútorok nagyon szerethetőek, de régi társaiknak kifejezetten lelkük van. Nem is véletlen ez, nem könnyen dobjuk ki például nagyszüleink drágaságait, hiszen örök szépséget, és esztétikai értéket képviselnek.

Mit ne együnk strandolás előtt?

Nyári vidámság – ha szeretnénk a strandon is megőrizni a szép formákat, figyeljünk oda étkezéseinkre

Ha szeretnénk bombaformánkat hozni a strandon, akkor igenis van néhány szabály, amit illik betartanunk. Szép, lapos hassal és ragyogó bőrrel megjelenni fürdőruhában pótolhatatlan élmény, amiért igencsak meg kell dolgoznunk. Vannak kisebb-nagyobb trükkök, természetesen ennek egyik szerves része a megfelelő étkezés.

Trendi ablakrácsok

Kovácsoltvas dizájn – ma már nemcsak kaput készítenek belőle, hanem sok minden mást is..

Sajnos a lakásbetörések száma az utóbbi évtizedekben igencsak megsokasodott, amely miatt többünknek fájhat a feje. Leginkább ablakrácsokkal igyekszünk védekezni ellenük, ugyanis ez szavatolja a legnagyobb biztonságot. Azonban a szép ablakokra felszerelt rácsok sok esetben nemcsak esztétikailag rontják az összképet, hanem a komfortérzetünket is igencsak megcsorbíthatják, mert könnyen börtönben érezhetjük magunkat. Manapság azonban vannak csinos megoldások!

Eladó! Wharfedale hangfalak, Technics erősítő, Behringer keverőpult

Hangfalak + erősítő + keverő eladó - Magas, hifi minőség. Külön is megvásárolhatóak, együtt 75.000 Ft-ért vihető. Paramétereket lásd a cikkben

Keveset használt és nagyon megkímélt profi zenei eszközök áron alul, olcsón eladóak. Konkrétan: Wharfedale valdus 300 HIFI hangfalpár, Technics SA EX-140 rádiós, HIFI sztereó erősítő és Behringer Eurorack UB1204FX – PRO keverőpult. Részletek és valós (eredeti) képek a cikkben.

Problémás-e a netes matracvétel?

Matrac vásárlás online - Ha ügyesen vásárolunk, akkor ezreket spórolhatunk a matracon

Az emberek egyre jobban megszokják azt, hogy online rendelnek bizonyos termékeket. A matracok nehéz esetek, hiszen nagyon ajánlott előtte tesztelni, hiszen ha nem jó, akkor aztán problémás lehet a csere. Ennek ellenére megérheti a netről rendelni matracot.