Az okos karkötők előnye

Meggyőződésünk, hogy Magyarországon napjainkban egyre nagyobb szerepet kap a sportolás. Elsősorban a tömeg-és szabadidősportra kellene nagy hangsúlyt fektetni. Egészségügyi szempontból viszont fiatalok, fiatal felnőttek tragikusan keveset mozognak. Emiatt gyakran rossz egészségügyi állapotba kerülnek, agresszívak, káros szenvedélyekre kezdenek rászokni, depressziósak lesznek.

Kutatások szerint a sor legvégén állunk a pozitív országok listáján. A sport szeretetét próbálják már az iskolás évek alatt megszerettetni a gyerekekkel, több kevesebb sikerrel.

Ilyen felmérésekből azt is megtudhatjuk, hogy a mai fiatalok 35%-a nem mozog rendszeresen Magyarországon. Állításuk szerint nincs rá idejük. Ebből 25% egy fokkal őszintébben bevallotta, hogy nem találta magának megfelelő mozgásformát, nem szeret sportolni, esetleg drágák a sporttal járó költségek. A mozgás szeretete elsősorban nevelés kérdése. Olyan országokban ahol a gyerek egy sportolói háttérrel rendelkező családba él, együtt mozog kicsi korától a szüleivel, sokkal természetesebb a sport iránti lelkesedés.

A sport pozitív tulajdonságai nem csak a testünkre, hanem a lelkünkre is hatnak. Azonnal észrevehető, pozitív hatással vannak a szellemi állapotunkra is. Voltak fiatalok akik szerint a mozgás egyenesen a költséges hobbik csoportjába tartozik. Legtöbb esetben viszont semmilyen plusz költségekkel nem jár. Érdemes azért beszerezni egy okoskarkötőt, amit legegyszerűbben a kinaibazis.hu oldaláról akár otthonunkból is megrendelhetünk.

Ezek valóban csak pár ezer forintos tételek csupán. Cserébe viszont a gyerkőc folyamatosan ellenőrizni tudja a lépéseinek számát, szívdobogását, sőt még az alvásának idejét is. Ez a készülék elengedhetetlen kelléke egy mozogni vágyó fiatalnak.

Xiaomi Mi Band 3 tulajdonságai

Anyaga: műanyag ház, szilikon szíj-ezzel nem csak hasznos, de egy divatos kiegészítője is lehet a fiatal mindennapjainak. 50 méter mélységig teljesen vízálló, a nyaralás ideje alatt sem kell megválnunk tőle. Kijelzője: 0,78 colos OLED, ami jelenleg a legfejlettebb a piacon. Tömege mindössze 17 gramm, a viselője észre sem fogja venni, hogy a karján van a készülék.

Hozzászólás írása