Néhány játék, amivel emelni lehet a hálószoba hőmérsékletét

Nem mindenki ugyanolyan nyitott arra, hogy gátlások és előítéletek nélkül élvezze a szexualitását. Az biztos, hogy az intimitás élvezete és a nyitottság az egészség szinonimája.

A folyamatos tanulás napról napra, valamint az idővel felmerülő problémák segítenek erősíteni a kötelékeket a kapcsolatunkban, azonban egy kis huncutság sosem rossz ötlet. Az egyhangúság a szerelem legrosszabb szövetségese, ezért azon kell dolgoznunk, hogy ápoljuk a szerelmi fészkünket, és néha egyszerű dolgokkal újjáélesszük a régi parazsat.

A képzelet és a szavak jó társnak bizonyulnak, amelyek segítenek a kalandok megtervezésében, a pikáns kérdések feltevésétől a szexuális fantáziák teljesítéséig. Ha pedig játék van, akkor az erekciós problémáktól is elbúcsúzhatunk, és jöhet a végtelen szórakozás. Ezek a játékok segítenek felpörgetni a hőmérsékletet és serkenteni a vágyat a párok között.

Saját film felvétele

Pár percre a felnőttfilmek szereplőinek a bőrébe bújhatunk. Tartsuk szem előtt, hogy nagy bizalomra van szükségünk a felvételhez, ami csak és kizárólag a pár örömére készül, nem fog nyilvánosságra kerülni.

Jelmez viselés

Tűzoltók, nyuszik, ápolónők, rendőrök, macskanők, tanárok – ezek azok a jelmezek, amelyek általában részt vesznek ezekben az erotikus játékokban. Ha felveszünk egyet, az arra ösztönöz, hogy belebújjunk egy szerepbe, és elkezdjünk fantáziálni.

A bomba

A bomba egy egyszerű játék, de imádni fogjuk. Mindössze annyit kell tennünk, hogy fogunk egy órát, és meghatározunk egy időintervallumot, amelyben a behatolás tiltva van. Kezdetben 20 perc is jó, aztán meghosszabbíthatjuk. Csak csókolózás, simogatás, táncolás, suttogás. Tehát minden lehetséges, kivéve a behatolást, egészen 20 percig. A jó dolgokra várni kell.

Olajos masszázs

És bár már tudjuk, hogyan fog végződni a masszázs, ez egy klasszikus erotikus játék. Ez nem akármilyen masszázs, hanem érzékiséggel teli, ráadásul a piacon sokféle illatú és ízű létezik, amelyek még izgatóbbá teszik a pillanatot.

Hozzászólás írása