Itt az idő, hogy kidobd a pasidat, ha ezeket a dolgokat várja el tőled

Egy ideje már nem vagy pároddal felhőtlenül boldog? Eltűnt az a nagy szikrázás kettőtök között, emellett szexuális életetek is romokban hever? Talán saját magunknak már jó előre be tudjuk vallani azt, hogy egy rossz párkapcsolatra teljesen feleslegesen az időnket fecsérelni, mégis sokszor ennek ellenére is nehéz kimondani, hogy vége.

A sok vita, és a heves veszekedés több napig tartó sértődöttséggel jár, ám ezek után is képes vagy elviselni a dolgait, csak azért mert reménykedsz abban, hogy ez csak egy átmeneti hullámvölgy, és együtt majd sikerült kikecmeregnetek a mélypontból. Vannak azonban olyan dolgok, melyek egyáltalán nem férnek bele egy egészséges pár kapcsoltban, így ha párod ezeket kéri tőled, valóban eljött az idő a szakításra.

Szerinte joga van belépni a közösségi oldalaidra

Ha a bizalom megszűnt a két fél között, akkor ott már az embereket valóban semmi nem tudja összekötni. A féltékenykedés, és a folyamatos kémkedés még inkább be tudja bizonyítani azt, hogy nincs értelme folytatni. A folyamatos titkolózás valóban meg tudja keseríteni a kapcsolatot, de ez nem azt jelenti, hogy mindenhez van joga, és szó nélkül beléphet a közösségi oldalaidra, azért hogy ellenőrizni tudja, hogy kivel, mikor, mit beszéltél.

Ha úgy érzi, hogy ki kell derítenie valamit rólad, hiszen szerinte egyáltalán nem bízhat már meg benned, akkor sajnos be kell látni azt, hogy nincs értelme folytatni ezt a dolgot. Se a belépési adataidat, se a jelszavaidat nem vagy kötelező megadnod senkinek, még akkor sem ha az illető a saját pasid.

Hanyagold miatta a barátnőidet, és a családodat

Könnyen előfordulhat, hogy a pasid, és a legjobb barátnőd egyáltalán nincsenek egy hullámhosszon, egyszerűen nem jönnek ki jól egymással. Ez nem is gond, hiszen nem kell nekik összejárni, nem is kell olyan programot kitalálni, ahol mindketten meg kéne jelenniük, hiszen valószínűleg egyikőjük sem fogja magát jól érezni. Ha ők ketten nincsenek jóba, az nem jelent minden esetben problémát, csupán arra kell figyelni, hogy se a barátnőd, se a pasid ne tudjon a másik ellen irányítani téged.

Ha a pasid megkér arra, hogy egyáltalán ne találkozz, és ne lógj együtt a legjobb barátnőddel, akkor lényegében teljesen meg szeretné szabni már azt hogy kivel mennyi időt töltesz, ennek pedig valójában nem lehet jó vége. Minden kapcsolat csak addig tud jól működni, míg mindkét félnek marad szabadideje, amit a másik nélkül tud eltölteni. Ehhez pedig ha neked szükséged van a legjobb barátnőd társaságához, akkor ő nem tilthatja meg neked, ugyanúgy ahogy te is elnézed neki a haverjaival való sörözést hétvégente.

Barátnődhöz hasonlóan intő jel lehet az is, ha valamelyik családtagodtól szeretne távol tartani. Ha meg akarja akadályozni, hogy sűrűn összefuss az anyukáddal, vagy éppen a testvéreddel, akkor ideje elgondolkoznod azon, hogy valóban egy olyan párkapcsolatban szeretnél élni, akkor ennyire kötött szabályok vannak, és ahol engedélyt kell kérned ahhoz is hogy a családoddal tölthess egy kis időt.

Hozzászólás írása