Canon EOS 550D + EF-S 18-55 IS II + Ajándék – használt, eladó!

Eladó sorba került egy alig használt, újszerű állapotban lévő fényképező kit. A Canon méltán híres EOS 550D digitális tükörreflexes (DSLR) váza és egy hozzá tartozó, kitűnő ár/érték arányú alapobjektíve, EF-S 18-55 IS, és ebből is a II-es, újított verzió. Ajándékba adok a szett mellé egy eredeti, Canon Gadget Bag 100EG típusú hordtáskát. Képek és részletekért olvass tovább!

ELADVA!

Előbb mutatom a képeket, mert úgyis erre vagy kíváncsi (A képek illusztrációk, a legalsó viszont eredeti). A képek után leírom a paramétereket és az állapotot, melyet különösen érdemes szemügyre venned, plusz a lap alján tesztképeket is láthatsz.

Canon EOS 550D + EF-S 18-55 IS II kit, szettben

Canon 550D + 18-55 IS II - újszerű, használt Eladó!

Canon 550D + 18-55 IS II – újszerű, használt Eladó! – A Canon által gyárilag hitelesített 50.000 exponálásra való váz CSAK 5000 expóval rendelkezik, így szinte még új! Megkímélt állapotban, kijelzővédő fóliával használt és karcmentes. Részletek a cikkben

Ajándék: Canon Gadget Bag 100EG – fotós táska, jó pakolási lehetőségekkel

Canon Gadget Bag 100EG fotós táska Eladó!

Canon Gadget Bag 100EG fotós táska Eladó! – Ezt az egyébként 10.990 Ft-os áron megvásárolható fotós táskát AJÁNDÉKBA adom a fényképezőgép + objektív kit mellé. Az ára nyugodtan leellenőrízhető! Részletek a cikkben!

Canon Gadget Bag 100EG fotós táska INGYEN Eladó!

Canon Gadget Bag 100EG fotós táska – Ahogy a képen látható, sokoldalúan és igen jól pakolható a fotós táska. A benne található szivacsos elválasztókat szinte végelen számú módon helyezhetjük el, amit a felszerelésünk éppen megkíván. Fényképezőgép, objektívek, vakuk, stb.. kapacitása kis mérete ellenére meglepően nagy. A táskát INGYEN ajándékba adom a váz+obi kit mellé. Részletek a cikkben.

Most pedig akkor jöjjenek a lényeges paraméterek. A gyári adatokat most ide nem írom le, az megtalálható a gyártó oldalán (pontosabban itt van a gyártó oldalán), illetve rengeteg internetes webáruház leírásaiban. Ha ezt a fényképezőgépet szeretnéd, akkor már valószínűleg jól ismered. Ha mégsem, akkor nézz utána!

A fényképezőgép (Canon 550D) keveset volt használva, és ahogy írtam a kép alá, az expó 5000 alatt van. Ez azt jelenti, hogy kevesebb, mint 5000 kattintás történt vele. Egy váz esetében ugyebár a zárszerkezet véges számú exponálást bír ki, ezt a Canon gyárilag 50.000 expóra hitelesítette, így bőven van még tartalék benne, ellentétben az agyon használt társainál, mellyel tele van a használt piac. (természetesen ennél több kép is készíthető vele, csak a gyártó garantálja eddig)

Külön kiemelném, hogy megkímélve volt használva, és a kijelzőn is kezdetektől fogva fel volt rakva egy védőfólia, a karcolások, piszkolódások elkerülése érdekében.

Az objektívről (EF-S 18-55 IS II) nem kell sokat beszélni, hiszen az egyik legjobb ár/érték arányú eszköze a Canon-nak, ez több teszten is olvasható. Szép képeket lehet készíteni vele.

ELADVA!

Canon 550D + 18-55 IS II – Tesztképek

Ezeket a képeket ezzel a szettel készítettem, nézd meg őket:

+ a ráadás ajándék

A fentebbi képen látható eredeti, Canon fotós táska. Mely a nagyobb, olcsóbb webáruházakban (edigital.hu, 220volt.hu, stb..) 10.990 Ft-ért vehető meg, de én ezt most INGYEN ajándékba adom neked a váz+obi vásárlása esetén.

Canon EOS 550D + 18-55 IS II valós kép

Az alábbi kép az eredeti fényképezőgépről és tartozékairól lett készítve, tehát nem illusztráció.

Canon EOS 550D + 18-55 IS II + ajándék táska használtan eladó

Minden tartozék nem fért rá egy ilyen kis képre, de az összes, gyári tartozékaival, papírjaival, cd-kkel, kábelekkel, eredeti dobozában eladó, melyhez még ajándék canon fotótáskát is adok. Részletek a cikkben.

Canon 550D + 18-55 IS II + ajándék Canon fotós táska ára:

ELADVA!

  • 140.000 Ft. (az új ára: 179.900 Ft + 10.990 Ft fotótáska) – ÁRCSÖKKENÉS: 125.000 Ft
  • Érdeklődni: info kukacos *** pont hu vagy a +3620 ***-****-es telefonszámon lehet

Ne habozz, mert elviszik előled!