A nők vagy a férfiak gondolnak többet a szexre?

Valamilyen különös oknál fogva az emberek nagy része úgy gondolja, hogy a férfiak sokkal többet gondolnak a szexre, mint a nők. A hölgyek szeretik azt bizonygatni, hogy ő nekik soha nem jár pikáns, pajzán dolgon az eszük, ám nem régiben egy kutatócsoport utánajárt a dolognak, és kiderítette, hogy valójában melyik nem milyen sűrűn, és mennyi ideig szokott ábrándozni a szexről.

Egy jó szexről azért valljuk be, mindannyian szeretünk ábrándozni. Vagy azért, mert nemrégen részünk volt benne, és jó visszaemlékezni, vagy éppen azért, mert éppen hogy már régen volt benne részünk, és jó lenne újra átélni.

Lehetséges, hogy a nagy többség a férfiakat sokkal perverzebbnek tartja, mégis lássuk be, azért vannak olyan hölgyek, akik mellett a pasik labdába se rúghatnak. De vajon melyikük gondol többet a szexre egy átlagos hétköznapon?

Ki mennyit gondol a szexre?

A felmérések és kutatások igen különös eredményt hoztak azzal kapcsolatban, hogy átlagosan mennyit gondolnak a nők, és mennyit gondolnak a férfiak a szexre. Egyeseknek a felmérés eredménye igen meglepő volt, mások azonban pontosan erre számítottak.

Kiderült ugyanis, hogy a nők átlagosan csupán 1-2 óránként ábrándoznak az intim együttlétről, míg a pasiknak azért 30-40 percenként eszébe jut a dolog. Bár itt mindenképpen érdemes leszögezni, hogy a pasik nem csak a szexre gondolnak ilyen sokszor, hanem más egyéb dologra is, mely alapvető biológiai funkcióknak számít, mint például az evés, és az alvás. Ebből pedig leszűrhetjük azt, hogy bár a férfiaknak ezek szerint valóban sűrűbben eszükbe jut a téma, de hasonlóan intenzíven álmodoznak egy ínycsiklandozó sonkás szendvicsről, vagy egy gusztusos tojásrántottáról is.

A tudósok ezek után mindenképpen ki akarták azt is deríteni, hogy átlagosan, egy sima hétköznapon a nőknek mégis hányszor jut eszükbe az intimitás. Ebből a vizsgálatból pedig az derült ki, hogy azért a hölgyek sem maradtak le a pasiktól túlságosan. Míg fiatal korban a fiúknak átlagosan körülbelül 19 alkalommal vannak pikáns gondolatai, egy fiatal lány is legalább 10 alkalommal ábrándozik egy kellemes együttlétről.

Miről álmodoznak a szinglik, és miről azok akik komoly kapcsolatban élnek?

Azt, hogy ki hogy szereti a szexet, nagyon eltérő. Fontos, hogy partnerünkkel csak akkor passzolunk valóban össze, ha az intim területen is hasonló dolgok hoznak lázba bennünket. A megfáradt kapcsolatban élő emberek sokszor azt gondolják, hogy a szingliknek mennyi izgalom van az életükben, hiszen ha kedvük úgy tartja, akár minden nap más emberrel is hancúrozhatnak. Persze jó a biztos kapcsolat, ám mégis el-el játszanak a gondolattal, hogy milyen lehet az ő életük…

Az egyedülállóak nagy része azonban ezt az időszakot az életükben nem élvezik túlságosan hosszú ideig, és ők pont arra vágynak, hogy valaki mellett meg tudjanak végre állapodni, aki minden téren tökéletes számukra. Egy jó kapcsolathoz elengedhetetlen a jó szex is. Így sokan úgy is gondolják, hogy ha a két fél pár hét, vagy hónap elteltével nem tud szexuálisan összecsiszolódni, akkor valójában nincs is közös jövőjük.

Hozzászólás írása